Hva er fordelen med arbeidsnorsk?

Arbeidsnorsk på kjøkken og kantine er en lærebok med støtte av Fagforbundet. Mye av stoffet kan passe for kokker og arbeidsledere med utenlandsk bakgrunn som vil ha en snarvei til språket for det yrket de har. Hygiene og internkontroll på arbeidsplassen har stor plass, samt kommunikasjon og kundebehandling og veien til  god kompetanse. Vi følger Nadia og Daniel gjennom hele boka.

Boka bestiller du på kolofonshop.no, andre nettbutikker eller i bokhandel. Kjøp boka her: Boka bestiller du på kolofonshop.no, andre nettbutikker eller i bokhandel.

Boka kan bestilles i bokhandel, i nettbutikker eller i bokhandel. Kjøp boka her:

https://bokhandel.kolofon.no/b/arbeidsnorsk


https://bokhandel.kolofon.no/books?aid=2513&aname=Gunnhild%20Aakervik

Eller ta kontakt med forfatter for kvantumsrabatt!

fagnorsk@gmail.com

Pris: kr. 298.-

ISBN: 978-82-300-1791-3  

 
Thumbnail.png
 

Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine

Lær norsk omkring mat, råvarer, hygiene og kundebehandling!

Boka er skrevet for å gjøre det lettere å lære norsk gjennom historier og tekster. Vi møter Nadia og Daniel som gjør forskjellige arbeidsoppgaver på kjøkken og kantine, og de lærer norsk på samme tid. Første del av boka har enkle setninger. Tekstene har forklaringer av ord, samtaler og en del bilder i farger. Fagfeltet står i fokus, tar opp begreper som brukes i det daglige og aktiviserer leseren med mange oppgaver og utfordringer.